Monday, June 6, 2011

Dear Readers ;(



Assalamualaikum w.b.t. :)

mule mule nak cakap thanx banyak banyak kat korang
yang dah follow blog yang tk seberapa ni *ececeyy ayt gedik haha
to korg yg tak jumpe butang follow kan kan - korang
nampak tak pict comel tu ?
haa.. kalau na follow kan , tekan je pict yg
berada di sidebar blog ini .
insyAllah ade la kuar tempat follow nye
ak cam na nanges bile org ckp

hey mane awk punye butang follow -

sbb ak tiap2 kali bukak tiap2 kali nampak mende alah tuh hee ~
yelah kalau aku ni Taylor Swift ke Britney Spears ke
ye la jugakk korg akan belek sampai jumpe kan ?heeh
okayy ! harap2 korang bace blog
ini dengan sepuas hati -sebarang pertanyaan
boleh diajukan di Formspring and paling senang jerit
je kat kotak jerit tuh hoho .

okayla gtg guys ILOVEYOUU ngeh3 ~


p/s : one guy tego kat FB " weyy kau ade kene mengene ngan Donald Trump ke ?"
A'ah dea bapak aku,asal kau sebok?* jawabku dalam hati :P



19 comments:

kyoshi_sousuke said...

daaa follow awk tu..hehe~~

zatie razak said...

hehe..ritu sys bkk blog sherra mmg x jumpa bttn follow..pelik ga..scroll smpai bwh..last2 jumpa gak..hehe..dia nyorok ;)

Sherra Suhaimi said...

@kyoshi : arigato- da follow awk jugak :)
@zatie razak : gedik na men nyorok2 pulak mende alah tu kan hehe

Ahmad Muzaffar =) said...

ok! tertarik dgn UNTAKEN disebelah kanan sane...hahaha ^_^
ehem ehem (betulkan suara)

Sherra Suhaimi said...

@ahmad muzaffar : teet ! control macho sket !haha

Ahmad Muzaffar =) said...

hahahaha...yg benda kat kanan tu mmg dah lama x update ke or mmg UNTAKEN??? :p

Sherra Suhaimi said...

haha - both ! tk dpt hamper pn kalau tertarik dgn mende itu :)

Ahmad Muzaffar =) said...

tapi dapat PUAN SHERRA kowt! lagi besar dari hamper! lagi bernilai dari hamper...! :P

Sherra Suhaimi said...

mak aiih jwpn -lawaa ! hehe yg SPM 2011 tk tertarik ke ?

Ahmad Muzaffar =) said...

boooooring! hahaha...
fB nda ada ka??? buleh bha tukar UNTAKEN pd TAKEN nnt~ :P

Sherra Suhaimi said...

haha - ade . still tersemat cantik single di situ . takde yg na meNAKEN huhu

Ahmad Muzaffar =) said...

durrrh~ =='
kawe tanyo...demo ado FB dop???
kalu ado,buleh la kawe tukor k demo punyo UNTAKEN tu jadi TAKEN nati....
kawe nok ngorak demo...pehe??? ^_^

Sherra Suhaimi said...

kawe oyak doh kae ado - hoo pehe pehe ! agagaga - kecek klate napok !

Ahmad Muzaffar =) said...

meme la demo ado~ tapi demo tok mboh buwi ke kawe fB demo ko??? napok ko kawe kecek??? comey doP??? :P

Sherra Suhaimi said...

search la name glamer kawe : SHERRA TRUMP haah - ad pitcha comeyy di situ ;) holaa comeyy !

Ahmad Muzaffar =) said...

olloh...patuk ar ado ore hok tanyo demo anok donel trank ko... demo punyo namo glamer uponyo... baidewei, kawe tok emboh add demo la...abih jatuh market kawe boh~~ ^_^

Sherra Suhaimi said...

cett - koya ! haah oyk la namo gp meh na add payoh teyh ! :P

Ahmad Muzaffar =) said...

doh add mung doh sherra...kawe nok jd gentleman... :P
kawe punyo fb,hok gamba jate tengoh kenyit mato comey comey gitu ;)

Sherra Suhaimi said...

oraite -