Tuesday, June 7, 2011

Ulangtahun ke -3 Nusha


Assalamulaikum w.b.t
hari ini dgn tidak semena mena ak telah ditag oleh cik jijah
homework ak pun byk tersadai lagi kan - tapi tapela
ak join dgn semangat yg berkobar-kobar giteww ;)

hoho- aku tag : Zatie Razak

my wish for sweetcouple ni.
hope korang akan bahagie hingge ke akhir hayat -
memang jarang nak dengar bdk2 skang couple smpai bertaon2(okayy budak2)
nanti kalau nak kawen jgn lupe ajak semua blogger even
blogger cikenet - i mean me myself ! :D
jangan nnt korang dah ade 5 anak baru
ak terhegeh2 p jerit kat shoutbox tu SELAMAT PENGANTIN BARU .
and insyAllah cinta korang ni boley dikategorikan sebagai cinta sejati *cewahh
and Dr Cinta nak pesan eeh tetibe haha :

Cinta sejati ialah cinta yang tidak bertambah kerana kebaikan
dan tidak berkurang kerana kesalahan !

happy annivessary korang ! :)




9 comments:

kyoshi_sousuke said...

so sweet post entry~tuan umah ble lg kawen?hehe

Sherra Suhaimi said...

omg ! mude lagi lah hehe
tgg kyoshi kawen dulu haha

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

tq dear sudi join ea...

good luck tau!!

sgt pntas settlekan tag cik jijah ea..

Sherra Suhaimi said...

@nusha : welcome - wajib disettlekan dgn kadar segera ! gudluck fr me jugak ;) hehe

zacky786 said...

sweet sgt2 ...

Sherra Suhaimi said...

@encik zacky bile na buat camny ? boleyla insan ini join ! haha

Si KuCar KaciR said...

selamat ulg thun gak. ^^

zatie razak said...

thx tag zatie..x smpat agi nak usha contest tue..hehe

Sherra Suhaimi said...

@si kucar kacir : join lah
@zatie : takpee . tgg ade mase jgn smpai habes contest tu sudaa -hihi